www.achterhoekvakantie.nl
info@achterhoekvakantie.nl

 

 

 

De bungalow is gelegen in het bos met vrij uitzicht over de velden. Het park kent een kleine negentig huisjes, allen particulier bezit. Slecht zestien huisjes kunnen gehuurd worden. Ons huis staat op een grote kavel en biedt optimale privacy. Zonder overdrijven kunnen we stellen dat dit perceel veruit de meeste privacy en het mooiste uitzicht van alle huisjes biedt! Het park bevindt zich drie kilometer buiten het dorp Zelhem en maakt deel uit van landgoed 't Zand. Een prachtig natuurgebied met naald- en loofbomen, heidevelden en vennetjes. Voor golfliefhebbers is op een paar kilometer van het park de mooiste 18 holes golfcourse van Nederland gelegen.

 

 

 

 

Vakantie in huisje 79 is vooral voor rustzoekers. Heerlijk wandelen ( het Pieterpad loopt langs het park) en fietsen over de eindeloze, stille wegen. Het leven in de Achterhoek is echt onthaasten.

Bij de ingang van het park treft u een servicebalie aan, welke ruime openingstijden kent. Hier kunt u ook (electrische)fietsen huren.

 Voor jonge kinderen is er de mogelijkheid om kosteloos van de midgetgolfaan en de speeltuin gebruik te maken. Voor iedereen staat de all-weather tennisbaan eveneens gratis ter beschikking. In de nabije omgeving zijn diverse leuke restaurants voor elke beurs.

 

 

(voor plattegrond en foto's klik op verder)

Verder